tiistai 31. joulukuuta 2013

Glamorous New Year 2014

Ilta on pimentynyt jo yöksi.
Pimeä taivas täyttyy valoista.
Joka puolella on väriä ja hohtoa.
Missään ei ole hiljaista.
Ihmiset alkavat laskea yhdessä...5...4...3...2...1...!
Kaikki ovat hilpeitä.
Tuntemattomat halaavat toisiaan.
Ilmassa kajahtelevat pullon poksahdukset.
Ihmiset ympärillä suutelevat.
 
HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!!!
 
Sitä juuri - hyvää uutta vuotta 2014! Enää muutama tunti ja vuosi 2013 on päättynyt. Itse aloitin tämän vuoden toiveikkaana. Tekisin vihdoin elämälleni jotain. Löytäisin paikkani tässä maailmassa. Jos jokin ei miellytä, muuttaisin sen. Se taisi itse asiassa olla uuden vuoden lupaukseni. Se toteutui ja ei toteutunut. Juuri nyt tuntuu, että vuoteni oli enemmän susi kuin menestys. Mutta samalla tuntuu, että vuosi 2013 oli juuri se pohjustava vuosi, se rankka kasvamisen vuosi, jonka tuleva vuosi 2014 vaati edelleen.
 
Vuodesta 2014 tulee...haluaisin sanoa 'hohdokas', mutta tiedän, että uskallan toivoa sitä vasta ehkä vuodelle 2015. Mutta vuodesta 2014 tulee ehdottomasti minun pyrkimysten vuosi. Erona pyrkimysten vuoteen 2013 tulee olemaan se, että tällä kertaa pyrkimykset johtavat johonkin. Aion antaa päättäväisyyteni ajaa minua eteenpäin ja saamaan tahtomani. Uusi vuosi tulee toki olemaan rankka ja kenties myös pettymyksiä täynnä, mutta tällä kertaa olen valmis kaikkeen. Muutoksiin.
 
Olen ehdottomasti iloinen, että vuosi 2013 tulee päätökseensä. Toki pääsin käymään Lontoossa (mistä olin unelmoinut koko ikäni) ja matkustanut, tehnyt asioita, pitänyt hauskaa ja saanut uusia kavereita, ystäviäkin jopa. Kaikkien vastoinkäymisten ja ikävyyksien jälkeen olen saanut lohdutusta, nauranut ja jopa rakastunut uudelleen. Nyt on hyvä aloittaa vuosi 2014. Olen siihen täysin valmis.
 
Ja vaikka tulevat hohdokkaat vuoteni ovat vielä rankan ja unelmia täynnä olevan vuoden takana tulossa, toivotan silti teille, rakkaat lukijat, ERITTÄIN HOHDOKASTA UUTTA VUOTTA 2014!!!
 
 
 
Nauttikaa vuoden viimeisestä illasta! xoxoxo


1 kommentti: