tiistai 7. tammikuuta 2014

Farewell cards

Tässä teille muutama jäähyväiskortti.


Ylhäällä on jäähyväiskortti työkaverilleni Katrille, joka lähti vuodeksi Berliiniin. Pääsin käyttämään paljon lehtileikkeitä, enimmäkseen Stockmann Premiere -lehdestä, kun teemana oli Berliini. Oikealla on kortti koulukaverilleni, joka lähti avomiehensä kanssa Afrikkaan. Eivät he kauaa olleet (siis vuotta tai mitään, pari kuukautta kuitenkin) mutta he pitivät läksärit ja tietysti tein kortin ihan jo siitä ilosta, että sain askarrella teemakortin. Arvaatte varmaan kumpi on kumpi alhaalla olevista korteista, jos sanon Thaimaa ja Lontoo. ;) Työkavereilleni molemmat. Ystäväni Thaimaa-kortissa pääsin taas käyttämään vähän lehtileikkeitä. Laitoin vielä tuollaisen Eveä kuvaavan tyttösen tuonne ylös liitelemään tähtiin. Ja Lontoo-kortissa on käytetty nauhoja. Ne on laitettu vain haaraniiteillä kiinni, ei mitään liimailuja tai teippailuja.


Nämäkin kortit ovat työkavereilleni (joista kaksi ovat nyt sitten ex-työkavereita). Vasemmalla on A4-kehyksestä askarreltu jäähyväislahja. Sisällä luonnollisesti kortti. Puisen kehyksen olen tuunannut decoupage-tekniikalla servetillä ja sitten liimannut noita kukkajuttuja. Keskellä on jäähyväiskortti syksyn alussa lopettaneelle ystävälleni. Käytin taas Ikeassa myytävää lahjapaperia. näin kortti sopi myös yhteen tekemäni viiperän kanssa (kuva tuossa alempana). Viimeinen kortti on työkaverille, joka on juuri nyt Kuubassa opintomatkalla. Tein kortin töissä ennen meidän osaston pikkujouluja, joissa näimme Millan vikan kerran ennen reissua. Ruskea muste minulla oli kotoa mukana, kuvat löytyivät Ikean sivuilta - myymme tuollaisia kuvia. Ja sitten vain liimaa-leikkaa-askartelemaan. Alunperin minulla oli toisenlainen idea korttiin, mutta kotitulostimeni ei tykännyt tehdä yhteistyötä aamulla kanssani, enkä saanut tulostettua töissä väreissä, joten päädyin tuollaiseen toteutukseen.


Ja tässä vielä se viiperä. Ensimmäinen laatuaan. Olen hyvin tyytyväinen. Kauanhan siihen kyllä meni, mutta oli kaiken sen arvoista. En meinannut edes haluta luopua siitä. :) Mutta pari viikkoa myöhemmin tein töihin Hassu hattu -kilpailun hattuuni aikalailla samanlaisen viiperän.

Katsotaan, mitä ensi kerralla saan aikaseksi. Hyvää yötä! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti